januari, 2018

Gezond gezin

Jong geleerd is oud gedaan! En zo is het ook met voeding. Je hebt zelf als kind bepaalde kennis en kunde over voeding meegekregen in je opvoeding en doet je best ook jouw kinderen een mooie start te geven. Het kan zijn dat je het doet zoals je thuis geleerd hebt, of misschien pak je het heel anders aan. De keuzes die jij maakt zijn in ieder geval van groot belang voor de gezondheid van je gezin.

Kinderen zijn actieve wezens en hebben veel energie nodig om weer te kunnen verbranden. Van belang is een evenwichtige energiebalans. De juiste voeding en voldoende beweging. Maar wat valt onder gezonde voeding en wat is slechts vulling? En wat is voldoende beweging?

Wat zijn nou lekkere maar verantwoorde 10-uurtjes en traktaties? Misschien heeft jouw kind wel last van intoleranties of allergieΓ«n en ben je op zoek naar alternatieven? Check hier mijn tips!

Naast mijn achtergrond als Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsadviseur ben ik tevens gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen. Als moeder van 2 jongens kan ik me bovendien goed inleven in jouw situatie en help ik je graag de juiste balans voor jouw gezin te vinden.

Meteen meer weten? Neem gerust contact met mij op!