januari, 2018

Voedingsadvies op maat

Gezondheid begint bij gezonde voeding en voorkomen is beter dan genezen. Preventie is het nieuwe toverwoord in de medische wereld. Het lijkt een open deur maar als je eens kritisch kijkt naar je levensstijl en eetpatroon, dan zul je zien dat je waarschijnlijk nog best wat aanpassingen kunt doen om jezelf te helpen gezond te worden, zijn of blijven.

Omdat geen mens hetzelfde is, is het belangrijk dat ook jouw voedingsadvies is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Daarom stellen we na het intakegesprek een individueel plan op en zal ik je daarbij persoonlijk begeleiden.

Wil je graag afvallen? Kom in actie en het gaat je lukken! We maken vooraf een totaalbeeld van jouw huidige situatie, je doelen en je inzet. Ik bied je de persoonlijke begeleiding en de tools, jij gaat het doen! Maar…wees je ervan bewust dat je voor het gewenste blijvende resultaat geduld en doorzettingsvermogen nodig hebt.

Ben je happy met je gewicht maar wil je graag gezonder gaan leven en eten? Of misschien heb je last van bloedsuikerschommelingen of een opgeblazen buik na het eten. Ook dan kan ik je helpen. Met mijn achtergrond als Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsadviseur kan ik je helpen de juiste voeding en levensstijl voor jouw doel te vinden.

Als erkend Gewichtsconsulent kun jij vanuit je aanvullende verzekering in aanmerking komen voor een deel vergoeding. Check het hier of bel met je zorgverzekering!

Neem meteen contact op om kennis te maken!