februari, 2018

Wat is Indyflame?

Heb jij je Indyflame al ontdekt? Wat maakt jou bijzonder?

We zijn allemaal gelijk, maar hebben toch allemaal iets unieks. Dat kan op verschillende manieren tot uiting komen en soms ben je er pas op latere leeftijd echt bewust mee bezig. Leef je als een ander dan voel je je vaak niet thuis in je eigen leven. Leef je vanuit je passie, je Indyflame, je intrinsieke motivatie? Dan groei je steeds meer naar je ware eigen ikje.

Indyflame is voor mij het unieke vlammetje in iedereen. Bij de een is het een waakvlammetje, een blauwe kern die nauwelijks zichtbaar is. Terwijl een ander compleet in vuur en vlam staat en omringd door flamboyance. Misschien herken je het. Ben je heel erg introvert en graag op jezelf, of extrovert en vlam je juist door jezelf te omringen met anderen? Misschien ben je net als ik, een beetje van allebei, een sociale flapuit en toch een denker.

Mijn Indyflame uit zich als ik met andere mensen praat, hen kan helpen, motiveren en informeren en ook van hen leren. Dat maakt mij enthousiast en energiek. Maar ik kan ook erg goed op mezelf zijn, hardlopend door de Zandvoortse duinen of experimenteren met ingrediรซnten in de keuken.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in een gezondere levensstijl. Wat past bij mij en wat werkt voor mij? Nu wil ik deze kennis graag delen met jou. Wil je ook weer lekker in je vel zitten, je ideale gewicht bereiken, of wil je graag meer weten over veganisme en plantaardige voeding? Heb je vragen over de voeding voor je kids? Tips nodig voor lekkere gezonde 10-uurtjes?

Twijfel niet langer en neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.